Referenser

När förkylningen slår till, bokar jag en sittning i saltrummet. Det hjälper min kropp att rensa, lösa upp och läka snabbare.

Det är också ett fantastiskt ställe till återhämtning och vila. När jag sitter där hamnar jag i en helt annan värld och kan slappna av riktigt ordentligt.

Jag ger gärna bort ett presentkort på en saltrumsbehandling. Det brukar uppskattas.

Eva Storm

 

<3 <3 <3

 

Besöker ofta Saltrummet för att få lindring vid förkylning och vid allergibesvär. Saltångorna läker och öppnar upp andningsvägarna och det känns bättre.

Saltrummet en plats för återhämtning och läkning. Tack för att du finns Elisabeth Larsson.

Marina Lindenström

<3 <3 <3

Jag besöker Saltrummet för mitt egna välbefinnande. Är verkligen en skön egenstund. Känner jag att en förkylning är på gång så efter några behandlingar i Saltrummet har jag hävt utvecklingen vid flera tillfällen. Känner också att det stärker mitt immunförsvar.

Annelie Dahlqvist

<3 <3 <3

Jag har fått diagnosen ”ansträngningsastma” (trånga luftrör) vilket har gjort att jag blivit mycket andfådd vid minsta ansträngning, jag har fått bl. a. pulmicort inhalator för att underlätta min andning, det har inte gjort någon större skillnad.

Min särbor läste en artikel i tidningen om en kvinna som provat saltrummet eftersom inget annat hjälpte henne mot hennes astmabesvär, jag tänkte, visst kan jag väl prova och ge det en chans.

Jag beställde tid och gick varannan dag under en 2 veckors period, och till min förvåning kände jag mig mycket bättre, jag orkar gå långa och snabba promenader utan att flåsa, trapporna till min lägenhet på 3:e våningen är inte längre något problem, nu går jag till saltrummet 1gång i veckan och mår RIKTIGT bra nu.

Jag har dessutom fått möjligheten att nyttja kommunens friskvårdspeng till den här behandlingen.

Tack för hjälpen Elisabeth och din Saltrumsbehandling !

Annika Rehn

 

<3 <3 <3

Jag fick köra en intensiv behandling, när jag fick luftvägsinfektion och bihåleinflammation, precis innan en operation.

Tillbringade en stund i saltrummet varje dag i en vecka! Det gjorde under för mina luftrör och bihålor och var till stor del det som gjorde att jag kunde genomföra operationen! Efter några gånger hann jag knappt sätta mig i stolen innan jag somnade. Det var helt fantastiskt avslappnande.

Isa Olsson

♥♥♥

Jag har gått till saltrummet pga mina eksem och utslag, efter några gånger så märkte man skillnad.

De försvinner sakta men säkert!!

Madeleine Ardell

Kan man bli frisk från astma?

Ja, i Indien kan man det. I Sverige får man kortison för att hålla tillbaka symptomen.

År 2000 fick jag diagnosen astma (i vuxen ålder) och fick medicin för det.

Medicineringen byttes varefter och ökades på. När det inte fanns starkare behovsmedicin, fick jag ordinationen att ta dubbel dos, vilket inte hjälpte utan bara gjorde mig hesare.

År 2012 var jag på en showkväll, otroligt bra, MEN rökmaskinen var på och mina luftrör säckade ihop. Efter en tung vecka, med dubbel medicinering, träffade jag på Elisabeth med Saltrummet på en hälsomässa. Jag bestämde mig för att prova och efter en intensiv första period, fortsatte jag en gång i veckan. I början hostade jag kopiöst, men det minskade successivt.

Ett år efter första besöket i saltrummet ställde jag ifrån mig kortisonet på hyllan i badrummet och har inte rört det än, tio månader har gått nu. Min astma är inte borta, men SÅ mycket mindre i vägen för mitt liv.

Jag har renare luftrör, kan ta djupa andetag även i fuktig luft. Jag kan ta långpromenader i rask takt, utan att bli helt slut. Jag kan vakna utvilad efter 7-8 timmar. Jag kan dansa i timmar och jag har inte behövt äta antibiotika på 2 år! Jag har fått min kropp TILLBAKA!!

Tack Elisabeth för att du startade ett saltrum i Motala <3

Louise Kullander

Tack för hjälpen med gravid-nästäppan och hjälpen att få bort halsbrännan med super salt!!! Märker stor skillnad på andningen av bara två behandlingar i Saltrummet! 🙂

Emelie Linde

Tack vare behandlingar i Saltrummet blev min son frisk snabbare. Han hade det kämpigt med sin andning på grund av RS virus. Saltet löste upp det sega slemmet som satt i hans luftrör och lungor och därmed kunde han tillgodogöra sig inhalations-medicinen som läkarna ordinerat.

Anna Malmberg

Jag brukar bli svårt förkyld ett par gånger per år, och varje gång kan det ta upp till 1 vecka att bli bra igen. Förkylningen för mig sätter sig främst i halsen, med mycket obehag, hosta, orklöshet, mm.

Det var då det! Nu tar jag ett par behandlingar på saltrummet när jag känner att något är på gång, och förkylningen uteblir helt, eller så får jag mycket lättare symptom, och dessutom under ett par dagar bara.

Babak, Motala

Saltrummet har hjälpt mig få mycket bättre andning, då jag har pollenallergi, det känns betydligt lättare efteråt och detta bibehålls om jag går regelbundet.

Får därmed också bättre flås när jag tränar, orkar mer.

Då jag var förkyld så lindrade saltångorna mina luftrör och jag blev snabbt bättre.

Marina Lindenström