Lyktor av himalayasalt - en naturlig luftrenare.

Lindra din höstförkylning med saltrumsbehandlingar …

Bli frisk fortare från din förkylning genom några saltrumsbehandlingar. Bakterier och inflammationer trivs inte i en salt miljö. Därför är behandlingar i saltrum en effektiv och skonsam behandling med segdragna förkylningar. Redan efter några besök (gärna under en och samma vecka) känner de flesta stora förbättringar och kan återgå till vardagen.

Saltrummet i Motala är ansluten till Wellnet som ombesörjer vissa företags och kommuners friskvårdspeng.

Tack Isa för dina fina ord som också finns att läsa under flik ”Referenser”

”Jag fick köra en intensiv behandling, när jag fick luftvägsinfektion och bihåleinflammation, precis innan en operation.

Tillbringade en stund i saltrummet varje dag i en vecka! Det gjorde under för mina luftrör och bihålor och var till stor del det som gjorde att jag kunde genomföra operationen! Efter några gånger hann jag knappt sätta mig i stolen innan jag somnade. Det var helt fantastiskt avslappnande.

Isa Olsson”

Önskar er alla en härlig höst!

Elisabeth Larsson